Acció Climàtica fa balanç de la temporada d'estiu als espais naturals en una jornada a Vic

query_builder   31 octubre 2023 15:25

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Climàtica fa balanç de la temporada d'estiu als espais naturals en una jornada a Vic

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha organitzat a Vic una jornada on es farà balanç del dispositiu d’usos i accés als espais naturals protegits durant la campanya d’estiu. En la jornada, que començarà a les 10 hores, es presentaran els resultats del dispositiu d’informadors ambientals en el territori a diversos espais naturals protegits a Catalunya els mesos d’estiu.

També intervindran el Cos d’Agent Rurals que explicarà les actuacions de control al medi natural que han efectuat entre el 15 de juny i el 15 de setembre.

Així mateix, també es presentarà el nou Manual jurídic d’ús públic dels espais naturals protegits de Catalunya per ajudar els ens locals a l’hora de regular els usos en els espais naturals públics i millorar-ne la gestió.

El director de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Marc Vilahur, acompanyat de l’inspector en cap del Cos d’Agents Rurals, Antoni Mur, atendrà als mitjans de comunicació que ho vulguin durant la pausa de les 11.15 h.

La jornada es tancarà amb una taula rodona sobre la gestió i l’ordenació de l’ús públic on participarà la directora general d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi, Anna Sanitjas, la directora general dels Agents Rurals, Elisenda Pérez, el cap de la Secció d'Ús Públic i Educació Ambiental de la Diputació de Barcelona, Josep Melero, el diputat d'ODS i Patrimoni Natural de la Diputació de Girona, Nil Papiol, el director del Parc Natural del Cadí-Moixeró, Jordi Garcia, la responsable d’ús públic a Fundació Emys, Ivette Casadevall, i la cap del Servei de Recursos Naturals i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa, Marga Rodríguez.


11:15|Jornada de Presentació i avaluació del Pla d'usos i accessos als espais naturals protegits-campanya d'estiu 2023. Auditori Marià Vila d'Abadal. Edifici El Sucre (pl. de l'1 d'octubre)|Vic (Osona)

El director de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Marc Vilahur, acompanyat de l'inspector en cap del Cos d'Agents Rurals, Antoni Mur, assistiran a la Jornada de Presentació i avaluació del Pla d'usos i accessos als espais naturals protegits-campanya d'estiu 2023. En la pausa de les jornades, el director de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Marc Vilahur; i l'inspector en cap del Cos d'Agents Rurals, Antoni Mur, atendran els mitjans de comunicació.