El president Aragonès presenta la inversió social del Govern amb fons Next Generation EU

query_builder   8 novembre 2023 12:24

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès presenta la inversió social del Govern amb fons Next Generation EU

  1. En l’acte també hi participarà el conseller Campuzano, així com agents socials i representants d’entitats amb projectes finançats amb aquests fons


El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, juntament amb el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, presentarà divendres vinent, 10 de novembre, a les 12 hores, les grans línies d’inversió social del fons Next Generation EU. En l’acte, que tindrà lloc a la sala Moragues del Born Centre de Cultura i Memòria, també hi prendran part agents socials i representants d’entitats que compten amb projectes finançats amb aquests fons europeus.

El Departament de Drets Socials destina prop de 400 milions d’euros del fons Next Generation EU a finançar infraestructures i projectes socials que s’hauran d’implementar els propers tres anys. Es tracta d’una inversió històrica que ha de contribuir a equiparar Catalunya amb els països europeus més avançats pel que fa a protecció social.

Nota: Els mitjans de comunicació interessats a cobrir l’acte caldrà que confirmin la seva assistència a comunicacio.dretssocials@gencat.cat abans de dijous 8 de novembre a les 16 hores.


Informació bàsica sobre protecció de dades del tractament Acreditació de professionals de comunicació

Responsable del tractament: Direcció de Serveis.

Finalitat: les dades es tracten per controlar els accessos als edificis de les dependències administratives del Departament de la Presidència i dels organismes que en depenen que estiguin dins del model d’accés del Departament de la Presidència i disposar d'informació sobre quines persones es troben físicament a les dependències esmentades, necessària per al control de la seguretat. Emetre i gestionar les acreditacions dels professionals de la comunicació per accedir a les instal·lacions del Departament de la Presidència amb l’objectiu de fer la cobertura informativa de les rodes de premsa i dels actes i esdeveniments que s’hi duguin a terme.

Drets de les persones interessades: podeu sol·licitar l’accés i la rectificació de les vostres dades, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pàgina web del Departament de la Presidència.

Informació addicional

12:00|Presentació de la inversió social del Govern amb fons Next Generation EU. El Born Centre de Cultura i Memòria (Sala Moragues)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, juntament amb el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, presentarà les grans línies d'inversió social del fons Next Generation EU. En l'acte també hi prendran part agents socials i representants d'entitats que compten amb projectes finançats amb aquests fons europeus. El secretari d'Afers Econòmics i Fons Europeus, Miquel Puig, i el director general de Fons Europeus i Ajuts d'Estat, Aleix Cubells, també hi assistiran.

Nota: Els mitjans de comunicació interessats a cobrir l'acte caldrà que confirmin la seva assistència a comunicacio.dretssocials@gencat.cat

Informació sobre la política de protecció de dades