El conseller Torrent presideix l'acte d'inauguració de la nova fàbrica d'MMM Energy a Molins de Rei

query_builder   9 novembre 2023 16:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Torrent presideix l'acte d'inauguració de la nova fàbrica d'MMM Energy a Molins de Rei

  1. La planta dissenya i produeix solucions basades en el reformat de metanol amb l’objectiu de produir energia neta, eficient i descentralitzada, aplicable tant a entorns mòbils com a estàtics


Demà, divendres 10 de novembre, a les 12:00 hores, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presidirà l’acte d’inauguració de la nova fàbrica de Methanol Reformer SL, empresa dins de MMM Energy, una divisió de MMM Group (Carrer Miquel Torelló i Pagès, 25-27. Molins de Rei).

L’esdeveniment també comptarà amb la presència del regidor d’Empresa i Tecnologies 4.0. de Molins de Rei, Joan Carles Serra Bosch, el president de MMM, Miquel Priu i Pont, el CEO de MMM Group, Jordi Priu i Pont, i del director general de Methanol Reformer SL, Oscar Tejedor i Cerro.

Methanol Reformer dissenya i produeix solucions basades en el reformat de metanol amb l’objectiu de produir energia neta, eficient i descentralitzada, aplicable tant a entorns mòbils com a estàtics. Durant l’acte es podrà visitar les instal·lacions de la fàbrica.*Es posarà servei de transfer des de Barcelona (Pl. Francesc Macià) fins a Molins de Rei. Preguem confirmació el més aviat possible.

Per confirmació d'assistència:

LLYC

932 172 217

Tina Díaz – adiaz@llyc.global

Aïda Castells - acastells@llyc.globalSegueix-nos a les xarxes

_________________________________________________________

  1. Twitter@empresacat | @treballcat


12:00|El conseller Torrent presideix l'acte d'inauguració de la nova fàbrica d'MMM Energy. C. Miquel Torelló i Pagès, 25-27|Molins de Rei (Baix Llobregat)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presidirà l'acte d'inauguració de la nova fàbrica d'MMM Energy.