El secretari de Treball presideix la constitució del Consell Territorial d'Ocupació del Penedès

query_builder   14 novembre 2023 16:37

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari de Treball presideix la constitució del Consell Territorial d'Ocupació del Penedès

El Consell té com a missió impulsar, coordinar i desenvolupar conjuntament polítiques d’ocupació adaptades a les necessitats del territori

El secretari de Treball, Enric Vinaixa i Bonet, presidirà el proper dijous 16 de novembre a les 10:30 h la constitució del Consell Territorial d’Ocupació del Penedès. Aquest organisme està format per representants dels agents socials, econòmics i ens locals de la vegueria amb l’objectiu d’impulsar, coordinar i desenvolupar conjuntament polítiques d’ocupació adaptades a les necessitats del territori.

La constitució del Consell tindrà lloc a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú (carrer d’Olesa de Bonesvalls, 8). Hi assistiran el director del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, Juan José Torres i López, i la coordinadora dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball al Penedès, Sofia Moya i Pereira. A les 11:00 h els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió i un cop acabada es farà una fotografia de grup i el secretari de Treball atendrà els mitjans de comunicació.

El Consell Territorial és un dels organismes previstos a l’acord de la concertació territorial que el Departament d’Empresa i Treball, a través del SOC, ha impulsat per tal de desplegar estratègies adaptades a les característiques del territori.

10:30|Constitució del Consell Territorial d'Ocupació del Penedès. Auditori Eduard Toldrà ( c. d'Olesa de Bonesvalls, 8)|Vilanova i la Geltrú (Garraf)

El secretari de Treball, Enric Vinaixa i Bonet, presidirà la constitució del Consell Territorial d'Ocupació del Penedès. Aquest organisme està format per representants dels agents socials, econòmics i ens locals de la vegueria amb l'objectiu d'impulsar, coordinar i desenvolupar conjuntament polítiques d'ocupació adaptades a les necessitats del territori.