L'Aeroport de Reus i Protecció Civil de la Generalitat organitzen un simulacre d'accident aeri

query_builder   14 novembre 2023 16:01

settings_input_antenna Convocatòria

L'Aeroport de Reus i Protecció Civil de la Generalitat organitzen un simulacre d'accident aeri

L’Aeroport de Reus i Protecció Civil de la Generalitat duran a terme un simulacre d’accident aeri a les instal·lacions on es posarà en pràctica la capacitat de resposta davant d’una emergència. A l’exercici es simularà l’accident d’una aeronau durant l’enlairament i comptarà amb més d’un centenar d’efectius i figurants.

Participaran al simulacre tant efectius propis d’Aena previstos al Pla d’Autoprotecció de l’Aeroport com els de la Generalitat de Catalunya inclosos al Pla Especial d’Emergències Aeronàutiques de Catalunya (AEROCAT) que s’activa per part de Protecció Civil de la Generalitat.


Cita per als mitjans de comunicació


Data:

Dijous, 16 de novembre 2023

Hora:

10:00h (durada aproximada de 3,5h)

Lloc:


Aeroport de Reus - Facturació.


IMPORTANT: És necessari acreditar-se abans del 15/11/2023 a les 12h enviant un correu a comcat@aena.es amb el nom complet, el document d’identitat i el mitjà. No es podran atendre peticions rebudes un cop finalitzat el termini d’inscripció. S’accedirà a zona restringida en un sol grup de manera puntual. Cal portar el document d’identitat indicat a la petició. No es podrà marxar de l’acte fins que s’acabi el simulacre.