La consellera d'Educació visita l'Alt Pirineu

query_builder   15 novembre 2023 14:24

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Educació visita l'Alt Pirineu

La consellera d'Educació, Anna Simó Castelló, visitarà demà l'Alt Pirineu. En primer lloc, a les 10h, recorrerà les instal·lacions del Servei Territorial a l'Alt Pirineu i Aran, a Tremp, per conèixer de primera mà el seu desplegament. A les 11:10h hi farà una atenció als mitjans de comunicació. Posteriorment, visitarà diversos centres educatius de la zona: l'Institut Centre d'Esports de Muntanya del Pallars, a la Pobla de Segur; l'Institut Hug Roger III - Escola d'Hosteleria del Pallars i l'Escola Àngel Serafí i Casanovas, a Sort. En el transcurs de la jornada també es reunirà amb les direccions dels dos Pallars i l'Alta Ribagorça i es trobarà amb els alcaldes de Tremp, Sílvia Romero, i la Pobla de Segur, Marc Baró.

11:10|La consellera Simó visita l'Alt Pirineu. Serveis Territorials d'Educació a l'Alt Pirineu i Aran ( c. Alcalde Josep Rosell, 8)|Tremp (Pallars Jussà)

La consellera d'Educació, Anna Simó Castelló, visitarà l'Alt Pirineu. En primer lloc, recorrerà les instal·lacions del Servei Territorial a l'Alt Pirineu i Aran, a Tremp, per conèixer de primera mà el seu desplegament. A les 11:10h hi farà una atenció als mitjans de comunicació. Posteriorment, visitarà diversos centres educatius de la zona: l'Institut Centre d'Esports de Muntanya del Pallars, a la Pobla de Segur; l'Institut Hug Roger III - Escola d'Hosteleria del Pallars i l'Escola Àngel Serafí i Casanovas, a Sort. En el transcurs de la jornada també es reunirà amb les direccions dels dos Pallars i l'Alta Ribagorça i es trobarà amb els alcaldes de Tremp, Sílvia Romero, i la Pobla de Segur, Marc Baró. El delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Castells Farré, acompanyarà la consellera.