El president Pere Aragonès inaugura demà l'ampliació de la depuradora de Rubí

query_builder   16 novembre 2023 12:14

settings_input_antenna Convocatòria

El president Pere Aragonès inaugura demà l'ampliació de la depuradora de Rubí

El conseller d’Acció Climàtica Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, i el director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Samuel Reyes, també hi participaran

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, inaugurarà demà, divendres, dia 17 de novembre, a les 11 hores, les obres d’ampliació i remodelació de l’estació depuradora de Rubí

El cap de l’Executiu visitarà les instal·lacions acompanyat del conseller d’Acció Climàtica Alimentació i Agenda Rural, David Mascort i Subiranas; el director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Samuel Reyes i López; l’alcalde de Sant Cugat, Josep Ma Vallès i Navarro, i l’alcalde d’El Papiol, Jordi Bou i Compte.

Després de fer un recorregut, Aragonès clourà els parlaments amb la seva intervenció.

També hi serà present, el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Joan Borràs i Alborch.

Les obres d’ampliació d’aquesta depuradora, que també dona servei al municipi de Sant Cugat, han suposat una inversió de 7,1 milions amb l’objectiu de millorar de la qualitat del servei per fer front a les noves necessitats del país en aquesta àmbit i en el context d’emergència climàtica.

El punt de trobada per a la inauguració és 41.458690, 2.002664

11:00|Inauguració ampliació de la depuradora de Rubí. El punt de trobada per a la inauguració és 41.458690, 2.002664|Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, inaugurarà les obres d'ampliació i remodelació de l'estació depuradora de Rubí, acompanyat del conseller d'Acció Climàtica Alimentació i Agenda Rural, David Mascort i Subiranas; el director de l'Agència Catalana de l'Aigua, Samuel Reyes i López; l'alcalde de Sant Cugat, Josep Ma Vallès i Navarro, i l'alcalde del Papiol, Jordi Bou i Compte. El delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs, assistirà a l'acte.