Amb la participació de representants dels governs català, portuguès i alemany

DGPT{"name":"2023/11/21/16/29/1a91aae8-23aa-4d2b-a9e1-10d4bea4f4c3.jpg","author":"DGPT","type":"0","location":"0","weight":120800}


El pròxim dijous 23 de novembre a les 10 del matí tindrà lloc la sessió en línia “Reptes i solucions per a la integració de les dones refugiades” amb l’objectiu de conèixer les polítiques públiques destinades a aquest col·lectiu vulnerable amb tres casos europeus: el català, el portuguès i l’alemany.

Per part del govern català, hi participarà Eunice Romero, directora general de Migracions, Refugi i Antiracisme; del govern de Portugal, Nuno Gradim, especialista en tràfic humà de la Comissió per a la Ciutadania i Igualtat de Gènere; i de l’executiu alemany, Ina Schöneberg, directora de la Divisió de Mesures d’Integració del Ministeri Federal de l’Interior i Pàtria.

La moderació serà a càrrec de la periodista portuguesa Sofia Branco, que exerceix actualment a la redacció de l’Agència Lusa i és presidenta del Sindicat de Periodistes. Branco ha estat premiada pels seus treballs periodístics sobre la mutilació femenina i la situació de les dones a la Guerra Colonial.

“Amb sessions com aquesta volem posar en comú les experiències públiques en l’àmbit de la integració, els drets de les dones i la igualtat de gènere i establir així un diàleg entre governs que ajudi a millorar les polítiques en aquests sectors”, destaca Marie Kapretz, delegada del Govern a Alemanya.

“El nostre objectiu és que aquest sigui un primer pas per realitzar més iniciatives amb un caràcter més ampli que permetin establir un debat públic sobre integració i feminisme involucrant també a les organitzacions de la societat civil dels diferents països”, afirma Rui Reis, delegat del Govern a Portugal.

Per assistir a la conferència, cal inscriure’s al següent enllaç: https://forms.office.com/e/x6sJDdSpv1

10:00|Conferència sobre les polítiques d'integració de les dones refugiades. -|En línia ()

Les delegacions del Govern a Portugal i Alemanya organitzen una conferència sobre les polítiques d'integració de les dones refugiades, amb l'objectiu de conèixer les polítiques públiques destinades a aquest col·lectiu vulnerable amb tres casos europeus: el català, el portuguès i l'alemany. Per part del govern català, hi participarà Eunice Romero, directora general de Migracions, Refugi i Antiracisme; del govern de Portugal, Nuno Gradim, especialista en tràfic humà de la Comissió per a la Ciutadania i Igualtat de Gènere; i de l'executiu alemany, Ina Schöneberg, directora de la Divisió de Mesures d'Integració del Ministeri Federal de l'Interior i Pàtria.