Demà dijous 23 de novembre es farà la Jornada del Pla de salut 2021-2025 de la Regió Sanitària Catalunya Central. El Pla es troba en fase d’implementació des que es va aprovar el juliol del 2022. Segueix les línies definides al Pla de salut de Catalunya i esdevé l’instrument i marc de referència per a totes les actuacions públiques en matèria de salut dins l’àmbit de la Generalitat al territori.

El seu objectiu és millorar la salut i la qualitat de vida de la població. I per fer-ho, partim de la premissa que ens cal adoptar una visió més àmplia de la salut, que va més enllà de l’absència de malaltia i que és el resultat de la relació entre les persones i l’entorn físic i social. A la Regió Sanitària Catalunya Central, demà celebrarem la Jornada del Pla de salut que ens permetrà avaluar el punt de situació i d’acompliment del Pla de salut així com també l’exposició de fins a 11 bones pràctiques i fins a 55 pòsters d’iniciatives empeses en el marc del Pla de salut.

La gerent de la Regió sanitària Catalunya Central, Alba Oms, atendrà els mitjans a la pausa de la Jornada, a les 11:00h. La Jornada se celebra al Museu de l’Aigua i el Tèxtil de Manresa.

En cas que vulgueu assistir a la jornada o necessiteu més informació, poseu–vos en contacte amb:

Departament de Salut–Comunicació Montserrat Xixons – 617909418-935106195