El president Aragonès convoca demà un Govern extraordinari per "prendre les primeres decisions en aquesta nova etapa"

query_builder   22 novembre 2023 19:10

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès convoca demà un Govern extraordinari per "prendre les primeres decisions en aquesta nova etapa"

  1. En acabar, cap a les 17 hores, farà una compareixença informativa

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha convocat un Govern extraordinari per a demà, dijous 23 de novembre, per “prendre les primeres decisions en aquesta nova etapa”.

La reunió, que tindrà lloc a les 15.30 hores, serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici. A continuació, cap a les 17 hores, el cap de l’Executiu compareixerà per informar-ne davant dels mitjans. A la compareixença, que tindrà lloc a l’Auditori del Palau, assistiran els membres del Govern i els secretaris generals dels departaments.


Nota: Per cobrir els actes a Palau cal disposar de l'acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d'aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.catindicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s'hi desenvolupa.

Informació bàsica sobre protecció de dades del tractament Acreditació de professionals de comunicació

Responsable del tractament: Direcció de Serveis.

Finalitat: les dades es tracten per controlar els accessos als edificis de les dependències administratives del Departament de la Presidència i dels organismes que en depenen que estiguin dins del model d’accés del Departament de la Presidència i disposar d'informació sobre quines persones es troben físicament a les dependències esmentades, necessària per al control de la seguretat. Emetre i gestionar les acreditacions dels professionals de la comunicació per accedir a les instal·lacions del Departament de la Presidència amb l’objectiu de fer la cobertura informativa de les rodes de premsa i dels actes i esdeveniments que s’hi duguin a terme.

Drets de les persones interessades: podeu sol·licitar l’accés i la rectificació de les vostres dades, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pàgina web del Departament de la Presidència.

Informació addicional


15:30|Reunió del Govern extraordinària. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, encapçalarà una reunió del Govern extraordinària per "prendre les primeres decisions en aquesta nova etapa".

La reunió, que tindrà lloc a les 15.30 hores, serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l'inici. A continuació, cap a les 17 hores, el cap de l'Executiu compareixerà per informar-ne davant dels mitjans.

Nota: Per cobrir aquest acte cal disposar de l'acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d'aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s'hi desenvolupa.

Informació sobre la política de protecció de dades