El conseller de Salut, Manel Balcells, inaugurarà demà divendres 24 de novembre, a partir de les 10h, a Lleida la seu del nou equipament Acompanya’m, una unitat terapèutica educativa residencial per a l’atenció a infants i adolescents amb trastorns mentals greus d’elevada complexitat i vulnerabilitat social i familiar.

El conseller visitarà les instal·lacions i cap a les 11 hores atendrà els mitjans de comunicació al mateix equipament. Abans de l’acte, a les 9.15 hores, els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges dels espais.

ATENCIÓ ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE:

Inauguració Acompanya’m Lleida

DIA:

Divendres, 24 de novembre de 2023

HORA:

11.00h, aprox.

LLOC:

NOTA:

Centre Acompanya’m (travessera Extremadura, 13). Lleida

Els mitjans gràfics podran prendre imatges a les 9.15 hores.


11:00|El conseller Balcells inaugura la unitat terapèutica educativa residencial Acompanya'm de Lleida. Centre Acompanya'm ( trav. Extremadura, 13)|Lleida (Segrià)

El conseller de Salut, Manel Balcells, inaugurarà a Lleida la seu del nou equipament Acompanya'm, una unitat terapèutica educativa residencial per a l'atenció a infants i adolescents amb trastorns mentals greus d'elevada complexitat i vulnerabilitat social i familiar. La delegada del Govern a Lleida, Monste Bergés, acompanyarà el conseller.