A les 10.00 hores, a la planta de sortides de la terminal T1 de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona–El Prat, el director de l’Agència Catalana del Consum, Albert Melià Roset, realitzarà una atenció als mitjans de comunicació per informar sobre els resultats de les actuacions inspectores dels darrers tres anys

També informarà sobre la campanya de difusió que ha posat en marxa Consum amb el lema “No et deixis els teus drets a terra”, i que, coincidint amb l'inici del pont de desembre, s’està difonent per mitjà de les pantalles de l’Aeroport de Barcelona


El proper dijous 30 de novembre, a les 10.00 hores, el director de l’Agència Catalana del Consum del Departament d’Empresa i Treball, Albert Melià Roset, acompanyat de la subdirectora d'Atenció i Formació en Consum, Marta Rovira Romà, realitzarà una atenció als mitjans de comunicació per donar a conèixer els resultats de les reclamacions gestionades i les actuacions de control de mercat i les sancions en el sector del transport aeri a Catalunya, dutes a terme des de l’inici de la legislatura.

També informarà sobre la campanya de difusió que ha posat en marxa Consum amb el lema “No et deixis els teus drets a terra”, coincidint amb l'inici del pont de desembre, per donar a conèixer entre la ciutadania els seus drets en cas de patir alguna de les incidències més habituals en el transport aeri. La campanya s’està difonent per mitjà de les pantalles de l’Aeroport de Barcelona.

L’atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc a la planta de sortides de la terminal T1 de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona–El Prat, al passadís entre els taulells de facturació 550 i 600 (al costat del taulell groc del punt d’atenció per a persones amb mobilitat reduïda).

Els mitjans interessats a cobrir l’acte s’han d’acreditar prèviament, per mitjà de l’oficina de premsa de l’Aeroport, omplint aquest formulari. Un cop omplert, el sistema trametrà per correu electrònic el document d’acreditació, que hauran de dur les persones que facin la cobertura informativa (en format pdf al telèfon mòbil, per exemple).


10:00|L'Agència Catalana del Consum dona a conèixer les reclamacions i les actuacions de control en matèria de consum en el sector del transport aeri a Catalunya. Terminal T1 de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat / planta de sortides |El Prat de Llobregat (Baix Llobregat)

El director de l'Agència Catalana del Consum del Departament d'Empresa i Treball, Albert Melià Roset, acompanyat de la subdirectora d'Atenció i Formació en Consum, Marta Rovira Romà, realitzarà una atenció als mitjans de comunicació per donar a conèixer els resultats de les reclamacions gestionades i les actuacions de control de mercat i les sancions en el sector del transport aeri a Catalunya, dutes a terme des de l'inici de la legislatura. També informarà sobre la campanya de difusió "No et deixis els teus drets a terra".