El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Toni Segarra i Barreto; el director d'FGC Turisme, Toni Sanmartí i Rovira; i el científic titular del CSIC a l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB), Dr. Albert Verdaguer i Prats, presentaran aquest dijous, 30 de novembre, el Laboratori de la Neu. Aquest és un projecte pioner al món on es treballa amb una nova tecnologia que permet produir neu obtenint un volum igual o superior que l'aconseguida amb la tecnologia convencional, utilitzant menys aigua i menys energia.

El Laboratori de la Neu és un projecte conjunt entre FGC, l'ICMAB-CSIC i l'empresa líder en innivació Technoalpin i que compta amb la subvenció de fons europeus Next Generation.

L’acte es durà a terme a les 11.30h a la seu del Col·legi d’enginyers de Camins, Canals i Ports (c. Vergós, 16. 08017 Barcelona).

Per arribar-hi amb transport públic:

FGC (estació Les Tres Torres)

Bus: V9 (Vergós)

Bicing: Estació 330

Es prega confirmació a premsa@fgc.cat o whatsapp al 610742182.

11:30|FGC i el CSIC presenten el Laboratori de la Neu, un sistema pioner per produir neu de manera més sostenible i eficient. C. Vergós, 16|Barcelona (Barcelonès)

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Toni Segarra i Barreto; el director d'FGC Turisme, Toni Sanmartí i Rovira; i el científic titular del CSIC a l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB), Dr. Albert Verdaguer i Prats, presentaran el Laboratori de la Neu. Aquest és un projecte pioner al món on es treballa amb una nova tecnologia que permet produir neu obtenint un volum igual o superior que l'aconseguida amb la tecnologia convencional, utilitzant menys aigua i menys energia.