El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, clourà demà, divendres 1 de desembre, l’acte institucional al Palau de la Generalitat amb motiu del Dia Mundial de la Sida. Tània Verge i Mestre, consellera d’Igualtat i Feminismes, assistirà a l’acte.

L’acte començarà a les 8.45h a l’Auditori de Palau (plaça Sant Jaume, 4) amb la lectura del Manifest de Salut per aquest Dia Mundial de la Sida 2023 que, amb el títol ‘Reforcem el compromís’, compta amb l’adhesió de 130 entitats de Catalunya.

El conseller Balcells farà la intervenció de cloenda, on farà palès el compromís del Govern i la societat per treballar amb l’objectiu d’eliminar el VIH com a amenaça per a la salut pública l’any 2030.

Els mitjans de comunicació podran recollir les diverses intervencions de l’acte. No hi haurà declaracions als mitjans.

Abans, a les 8.30h, es produirà el tradicional desplegament del Tapís Memorial de la Sida a la façana de la Generalitat, i simultàniament a la de l’Ajuntament de Barcelona, que els mitjans gràfics podran recollir en imatges.

Els mitjans de comunciació que desitgin assistir-hi (entrada pel carrer Sant Sever, 4), han d’acreditar-se enviant un mail màxim fins demà a les 8.00h a premsa.salut@gencat.cat

08:45|El conseller Balcells clou l'acte institucional del Dia Mundial de la Sida. Plaça Sant Jaume, 4|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, clourà l'acte institucional al Palau de la Generalitat amb motiu del Dia Mundial de la Sida. Laconsellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge i Mestre, assistirà a l'acte. Abans, a les 8.30h, hi haurà el tradicional desplegament del Tapís Memorial de la Sida a la façana del Palau de la Generalitat, i, simultàniament, a la de l'Ajuntament de Barcelona. La secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas; la secretària d'Igualtats, Mireia Mata Solsona, i el director general de Polítiques Públiques LGBTI+, Xavier Florensa Cantons, assistiran a l'acte.