El secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i Alcantarilla, presidirà la Taula de Mobilitat del Penedès, que se celebrarà aquest dimarts 5 de desembre, a les 10 hores, a l’edifici Àgora de Vilafranca del Penedès.

Hi seran presents el director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori i Gallissà; el delegat del Govern al Penedès, David Alquézar i Claramunt, el director general de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), Pere Torres i Grau; a més de representants dels consells comarcals de l’Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf i dels ajuntaments de Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Sitges o Igualada, entre d’altres.

En acabar, cap a les 12:15 hores, el secretari Marc Sanglas i Alcantarilla i el delegat David Alquézar i Claramunt atendran els mitjans de comunicació. Els mitjans gràfics podran fer un mut de la reunió a les 11:45 hores.


10:00|Territori convoca la Taula de Mobilitat del Penedès. Pl. Àgora, 1|Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

El secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i Alcantarilla, presidirà la Taula de Mobilitat del Penedès. Hi seran presents el director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori i Gallissà; el delegat del Govern al Penedès, David Alquézar i Claramunt; el director general de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), Pere Torres i Grau; a més de representants dels consells comarcals de l'Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf i dels ajuntaments de Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Sitges o Igualada, entre d'altres. En acabar, cap a les 12:15 hores, el secretari Sanglas i el delegat Alquézar atendran els mitjans de comunicació. Els mitjans gràfics podran fer un mut de la reunió a les 11:45 hores.