La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, presidirà dijous, 7 de desembre, a les dotze del migdia, en el marc del saló Manga Barcelona, la presentació del còmic manga de temàtica esportiva ‘Namea ga nai / No tinc nom’.

En la presentació, s’explicarà com va sorgir la idea de crear aquesta publicació i els objectius que es busquen entre les adolescents del país per tal que practiquin esport i trencar estereotips en aquest àmbit.

L’acte, que tindrà lloc a Fira de Barcelona Gran Via, a l’Hospitalet de Llobregat, també comptarà amb la presència del guionista del còmic, Pau Fernández, i la representant territorial de l’Esport a Girona, Anna Julià.

El còmic ‘No tinc nom’ s’endinsa en la història de tres noies adolescents -l’Alicia, l’Abril i l’Emily, de 16 i 17 anys- que comparteixen la mateixa passió: l’esport. En el seu últim any a l’institut, cadascuna s’enfronta a desafiaments únics, tant dins com fora dels camps de joc. Amb determinació, treball dur i el suport dels seus amics, aquestes joves esportistes lluiten per assolir els seus objectius i fer realitat els seus somnis.

Els mitjans interessats en cobrir la presentació s’hauran d’acreditar a través d’aquest enllaç, especificant que volen assistir a aquest acte: https://registration.firabarcelona.com/?utm_campaign=29manga_acreditaciopremsa&utm_medium=email&utm_source=acumbamail#/es_ES/E192023/WEB/PRESS

12:00|Presentació del còmic manga 'No tinc nom' sobre els estereotips en l'esport femení. Fira Gran Via - Porta 4 ( c. de la Botànica, 64)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

La secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula, presidirà la presentació del còmic manga No tinc nom sobre els estereotips en l'esport femení.