1. L’acte se celebrarà a l’església de Santa Maria de Taüll

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i de l’alcaldessa de la Vall de Boí, Sònia Bruguera, presidirà l’acte institucional d’inici de l’Any Taüll, que se celebrarà dissabte 9 de desembre de 2023, a les 17.30h, a l’església de Santa Maria de Taüll.

L’acte comptarà amb la participació del comissari de l’Any Taüll, l’historiador Eduard Riu-Barrera, i es projectaran diversos vídeos que recullen les veus de professionals estudiosos de l’art i de la gent de la Vall.

El Govern de Catalunya ha declarat el 2023 Any Taüll, una celebració que contribuirà a recuperar i divulgar el conjunt del romànic de la Vall de Boí.

Els mitjans de comunicació que desitgin cobrir aquest acte cal que s’acreditin enviant un correu a premsa.cultura@gencat.cat.

17:30|Any Taüll a la Vall de Boí. Església de Santa Maria de Taüll |La Vall de Boí (Alta Ribagorça)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i de l'alcaldessa de la Vall de Boí, Sònia Bruguera, presidirà l'acte institucional d'inici de l'Any Taüll. L'acte comptarà amb la participació del comissari de l'Any Taüll, l'historiador Eduard Riu-Barrera, i es projectaran diversos vídeos que recullen les veus de professionals estudiosos de l'art i de la gent de la Vall. El delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Castells Farré, assistirà a l'acte.

Podreu seguir l'acte en directe al canal de YouTube @patrimonigencat: https://www.youtube.com/live/8YPUmuWXFwc?si=zf8ymAWlYf6u6DQ