1. Els actes de lliurament tindran lloc divendres, 15 de desembre, a les 10 h, a Soses, i a les 12 h, a Lleida



El director general de Bon Govern, Innovació i Qualitat Democràtiques del Departament de la Presidència, Jaume López Hernández, i la directora general de l’Alumnat del Departament d’Educació, Anna Chillida Fibla, lliuraran el Premi Participa a l’Escola a dos centres educatius del Segrià: l’Escola Jaume Miret, de Soses, i el Centre d’Educació Especial Plançó, de Lleida.

També hi assistirà el director dels Serveis Territorials d'Educació a Lleida, Claudi Vidal Gimbert.

Els actes de lliurament tindran lloc el proper divendres, 15 de desembre:

  1. a les 10.00 h, a l’Escola Jaume Miret, de Soses
  2. a les 12.00 h, al Centre d’Educació Especial Plançó, de Lleida

Les dues activitats s’inclouen en el programa de la Capital Europea de la Democràcia Barcelona 2023-2024.

Els premis Participa a l’Escola reconeixen experiències de participació o de foment dels valors democràtics en centres educatius de primària i secundària.



Lliurament del Premi Participa a l'Escola 2022 a l'Escola Jaume Miret de Soses i al Centre d'Educació Especial Plançó de Lleida

El director general de Bon Govern, Innovació i Qualitat Democràtiques del Departament de la Presidència, Jaume López Hernández, i la directora general de l'Alumnat del Departament d'Educació, Anna Chillida Fibla, lliuraran el Premi Participa a l'Escola a dos centres educatius del Segrià: l'Escola Jaume Miret, de Soses, i el Centre d'Educació Especial Plançó, de Lleida. També hi assistirà el director dels Serveis Territorials d'Educació a Lleida, Claudi Vidal Gimbert.

  • 10:00|Lliurament del Premi a l'Escola Jaume Miret de Soses. Escola Jaume Miret ( c. del Sindicat, s/n)|Soses (Segrià)

    El director general de Bon Govern, Innovació i Qualitat Democràtiques del Departament de la Presidència, Jaume López Hernández, i la directora general d'Alumnat del Departament d'Educació, Anna Chillida Fibla, lliurarà el Premi Participa a l'Escola a l'Escola Jaume Miret, de Soses, pel projecte Setmana de la Sostenibilitat. També hi assistirà el director dels Serveis Territorials d'Educació a Lleida, Claudi Vidal Gimbert.

  • 12:00|Lliurament del Premi Participa a l'Escola al centre educatiu Plançó de Lleida. Centre d'Educació Especial Plançó. Partida La Caparrella, 97. Edifici 2|Artesa de Lleida (Segrià)

    El director general de Bon Govern, Innovació i Qualitat Democràtiques del Departament de la Presidència, Jaume López Hernández, i la directora general d'Alumnat del Departament d'Educació, Anna Chillida Fibla, lliuraran el Premi Participa a l'Escola al Centre d'Educació Especial Plançó, de Lleida, pel projecte TEA Accessible. També hi assistirà el director dels Serveis Territorials d'Educació a Lleida, Claudi Vidal Gimbert.