Salut farà demà un brífing informatiu sobre les millores laborals per infermeria recollides al III Acord de l'ICS

query_builder   13 desembre 2023 12:25

settings_input_antenna Convocatòria

Salut farà demà un brífing informatiu sobre les millores laborals per infermeria recollides al III Acord de l'ICS

El Departament de Salut farà demà, 14 de desembre, un brífing informatiu per a periodistes sobre les millores laborals per infermeria que recull el III Acord de l’Institut Català de la Salut (ICS).

Serà a partir de les 10.30 hores en una trobada amb el gerent de l’ICS, Xavier Pérez i Berruezo, i la directora de cures infermeres del Sistema de Salut de Catalunya, Carme Planas Campmany, al Departament de Salut (c/ trav. de les Corts, 131-159. Pavelló Ave Maria de Barcelona).

10:30|Salut fa un brífing informatiu sobre les millores laborals per a la infermeria recollides al III Acord de l'ICS. Departament de Salut. Pavelló Ave Maria (trav. de les Corts, 131-159)|Barcelona (Barcelonès)

El gerent de l'ICS, Xavier Pérez i Berruezo, i la directora de cures infermeres del Sistema de Salut de Catalunya, Carme Planas Campmany, participaran en el brífing informatiu que el Departament de Salut farà per a periodistes sobre les millores laborals per a la infermeria que recull el III Acord de l'Institut Català de la Salut (ICS).