El Departament de Salut farà demà, 14 de desembre, un brífing informatiu per a periodistes sobre les millores laborals per infermeria que recull el III Acord de l’Institut Català de la Salut (ICS).

Serà a partir de les 10.30 hores en una trobada amb el gerent de l’ICS, Xavier Pérez i Berruezo, i la directora de cures infermeres del Sistema de Salut de Catalunya, Carme Planas Campmany, al Departament de Salut (c/ trav. de les Corts, 131-159. Pavelló Ave Maria de Barcelona).

10:30|Salut fa un brífing informatiu sobre les millores laborals per a la infermeria recollides al III Acord de l'ICS. Departament de Salut. Pavelló Ave Maria (trav. de les Corts, 131-159)|Barcelona (Barcelonès)

El gerent de l'ICS, Xavier Pérez i Berruezo, i la directora de cures infermeres del Sistema de Salut de Catalunya, Carme Planas Campmany, participaran en el brífing informatiu que el Departament de Salut farà per a periodistes sobre les millores laborals per a la infermeria que recull el III Acord de l'Institut Català de la Salut (ICS).