1. El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, viatjarà demà dijous a Ginebra per participar al Fòrum Mundial sobre els Refugiats que organitza l’ACNUR, l’Agència de Nacions Unides per als Refugiats.

Aquest fòrum, que se celebra cada quatre anys, és la cimera internacional més important que hi ha sobre refugiats. Compta amb la participació dels estats membres de les Nacions Unides i d’actors internacionals rellevants en aquesta qüestió, i té l’objectiu d’establir compromisos formals per implementar els objectius del Pacte Mundial sobre els Refugiats de les Nacions Unides. L’edició d’enguany se celebrarà al centre de convencions Palexpo de Ginebra entre el 13 i el 15 de desembre.

El president Aragonès intervindrà sobre les 16.00 hores com a ponent en una de les taules que s’organitzen en aquest fòrum. Sota el títol ‘Partnerships for complementarity: Building up multi-level, multi-stakeholder alliances and enhanced global cooperation to accelerate Glocal Compact for Migration-Global Compact on Refugees implementation at unison’, abordarà la cooperació i la creació d’aliances multilaterals per accelerar la implementació del Pacte Mundial pels Refugiats i el Pacte Mundial sobre Migració.

En arribar a Ginebra, el cap de l’Executiu atendrà als mitjans de comunicació a les 10.15 hores a la seu de la delegació del Govern a Suïssa.

10:15|El president Aragonès viatja demà dijous a Ginebra per participar al Fòrum Mundial sobre els Refugiats organitzat per l'ACNUR. Delegació del Govern a Suïssa.|Ginebra (Suïssa)

Aragonès viatja a Ginebra per participar al Fòrum Mundial sobre els Refugiats organitzat per l'ACNUR. En arribar a Ginebra, el cap de l'Executiu atendrà als mitjans de comunicació a les 10.15 hores a la seu de la delegació del Govern a Suïssa.