El proper dilluns, 18 de desembre, a les 10:30 hores, la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, acompanyada del secretari d’Afers Econòmics i Fons Europeus, Miquel Puig, i del director general de Fons Europeus i Ajuts d’Estat, Aleix Cubells, oferirà una roda de premsa per presentar la proposta que Catalunya planteja com a alternativa per al desplegament del fons Next Generation EU.

La trobada informativa tindrà lloc al Districte Administratiu(c. Foc, 57). Els mitjans interessats a cobrir la roda de premsa s’hauran d’acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a comunicacio.economia@gencat.cat (nom, cognoms, DNI i mitjà).


10:30|La consellera Mas Guix presenta una proposta alternativa per al desplegament dels fons Next Generation EU. Districte Administratiu ( c. Foc, 57)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, acompanyada del secretari d'Afers Econòmics i Fons Europeus, Miquel Puig, i del director general de Fons Europeus i Ajuts d'Estat, Aleix Cubells, oferirà una roda de premsa per presentar la proposta que Catalunya planteja com a alternativa per al desplegament del fons Next Generation EU. Els mitjans interessats a cobrir la roda de premsa s'hauran d'acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a comunicacio.economia@gencat.cat (nom, cognoms, DNI i mitjà).