Dijous, 21 de desembre, a les 10.00 h, la Generalitat de Catalunya; les Cambres de Comerç de Girona, Palamós i Sant Feliu de Guíxols; FOEG; PIMEC; CCOO i UGT, signaran l’Acord per l’Impuls de la Formació Professional a les comarques gironines.

L’acte, que tindrà lloc al Vestíbul Institucional Narcisa de Caramany i Fontdevila de la seu de la Generalitat a Girona, estarà encapçalat per la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, i comptarà amb la presència de les direccions dels serveis territorials d’Administració Local; Empresa i Treball; Economia i Hisenda; Igualtat i Feminismes; Educació; Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural; Territori; Salut; Drets Socials; i la coordinació territorial de Joventut.

Aquest acord és fruit de la feina que s’està fent a la Taula d’Impuls de la Formació Professional a les comarques gironines, des del març del 2022. Materialitza el consens entre els seus actors i determina els compromisos presos que han de permetre assolir els objectius marcats i definir el full de ruta de la formació professional dels propers anys.

A banda de la signatura de l’acord també es durà a terme una taula rodona amb els agents econòmics i socials implicats.