1. La reunió es durà a terme a la seu del Consistori i hi haurà una atenció a mitjans posterior


La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, es reunirà demà divendres, 22 de desembre, amb l’alcalde d’Alcarràs, Gerard Companys, la vicepresidenta de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, Estefania Rufach, i el director del Memorial Democràtic, Jordi Font.

La reunió, que tindrà lloc a la seu del Consistori, començarà a les 10.30h. Els gràfics podran prendre imatges a l’inici de la sessió i després hi haurà atenció als mitjans.

Preguem que confirmeu assistència adreçant-vos a premsa.cultura@gencat.cat

10:30|La consellera Garriga es reuneix amb l'Ajuntament i la Diputació de Lleida. Pl. de l'Església, 1 |Alcarràs (Segrià)

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga i Ibáñez, es reunirà amb l'alcalde d'Alcarràs, Gerard Companys, la vicepresidenta de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, Estefania Rufach, i el director del Memorial Democràtic, Jordi Font. La delegada del Govern a Lleida, Montse Bergés, acompanyarà a la consellera.

La reunió, que tindrà lloc a la seu del Consistori, començarà a les 10.30h. Els gràfics podran prendre imatges a l'inici de la sessió i després hi haurà atenció als mitjans.