El pròxim dimecres, 17 de gener, la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, encapçalarà la primera trobada amb les alcaldies de Catalunya per presentar l’Avantprojecte de llei de l’Estatut de Municipis Rurals de Catalunya.

La trobada tindrà lloc al Poliesportiu Municipal de Barbens (Camí del Bullidor, 4, Barbens, Lleida) a les 17 h. Prèviament, la consellera de la Presidència atendrà els mitjans a les 16:45 h. I els mitjans podran fer un mut a l’inici de la reunió.

Els mitjans interessats s’hauran d’acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat

17:00|La consellera Vilagrà es reuneix amb les alcaldies de la vegueria de Lleida per presentar l'Avantprojecte de llei de l'Estatut de Municipis Rurals. Poliesportiu Municipal de Barbens ( camí del Bullidor, 4) |Barbens (Pla d'Urgell)

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, encapçalarà la primera trobada amb les alcaldies de Catalunya per presentar l'Avantprojecte de llei de l'Estatut de Municipis Rurals de Catalunya. Abans de la reunió, a les 16.45h, la consellera atendrà els mitjans de comunicació. La delegada del Govern a Lleida, Montse Bergés, assistirà a l'acte.