El president Aragonès presenta demà amb els agents socials el Pla de transformació del SOC

query_builder   16 gener 2024 09:25

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès presenta demà amb els agents socials el Pla de transformació del SOC

  1. L’objectiu del nou model és intensificar el treball amb la ciutadania, reforçar el vincle amb les empreses, propiciar polítiques d’ocupació adaptades a cada territori i prioritzar els col·lectius en situació de major vulnerabilitat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, presidirà demà, dimecres 17 de gener, la presentació del Pla de transformació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). L’acte tindrà lloc a les 11:30h al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona.

El president estarà acompanyat pel conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió; el secretari de Treball, Enric Vinaixa i Bonet; el director general del SOC, Juan José Torres i López; i els màxims representants de les principals organitzacions sindicals (UGT i CCOO), patronals (Foment del Treball i Pimec) i municipalistes (FMC i ACM) de Catalunya.

El nou model, que el SOC preveu desplegar al llarg dels propers quatre anys, es fonamenta en quatre objectius principals: intensificar el treball amb la ciutadania, posant les persones al centre; reforçar el vincle amb les empreses; propiciar polítiques d’ocupació adaptades a cada territori i prioritzar la tasca amb els col·lectius en situació de major vulnerabilitat.

11:30|Presentació del Pla de transformació del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. Recinte modernista de Sant Pau (c. de Sant Antoni Maria Claret, 167)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat pel conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presidirà la presentació del Pla de transformació del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC).