La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, participarà demà dimecres, 17 de gener, en l’acte de presentació del projecte guanyador del concurs per al comissariat del Congrés Mundial de l’Arquitectura UIA, que tindrà lloc a Barcelona el 2026.


A l’acte de presentació també participaran la ministra d’Habitatge i Agenda Urbana, Isabel Rodríguez; l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni; la vicepresidenta de la Regió I de la Unió Internacional d’Arquitectes (UIA), Teresa Táboas; la presidenta del Consell Superior de Col·legis d’Arquitectes d’Espanya (CSCAE), Marta Vall-llossera, i el degà el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), Guillem Costa Calsamiglia.

La proposta escollida per a comissionar el Congrés és Becoming. Architectures for a planet in transition, impulsada per l’equip de Pau Bajet, Mariona Benedito, Maria Giramé, Tomeu Ramis, Pau Sarquella, Carmes Torres i José Zabala.

La presentació començarà a les 9.15 hores, a la sala d’actes del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (Plaça Nova, 5. Barcelona). Es prega confirmar assistència a l’adreça comunicacio@coac.net.


L’acte també es podrà seguir en streaming en aquest enllaç.


09:15|La consellera Capella participa en la presentació del comissariat del Congrés Internacional d'Arquitectura UIA Barcelona 2026. Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. Sala d'actes ( pl. Nova, 5)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, participarà en l'acte de presentació del projecte guanyador del concurs per al comissariat del Congrés Mundial de l'Arquitectura UIA, que tindrà lloc a Barcelona el 2026.