1. Durant l’acte, que tindrà lloc a les 09:30h al Palau de Pedralbes de Barcelona, el conseller anunciarà noves iniciatives del Govern per potenciar la captació d’inversions xineses a Catalunya


Demà dijous 18 de gener, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, encapçalarà, juntament amb l’ambaixador de la Xina a l’Estat espanyol, Yao Jing, una trobada entre un centenar de directius d’empreses xineses i catalanes. L’acte, organitzat per ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball- tindrà lloc a les 9:30h al Palau de Pedralbes de Barcelona.

Durant la jornada, el conseller donarà a conèixer noves iniciatives del Govern per potenciar la captació d’inversions xineses a Catalunya i augmentar la presència comercial d’empreses catalanes al mercat asiàtic. A més, es durà a terme una taula rodona amb la participació de dues empreses catalanes, AMES i CELO, que exporten regularment a la Xina, i dues multinacionals xineses China Construction Bank i Huayi Compressor Barcelona, amb filial establerta a Catalunya des de fa anys.


09:30|El conseller Torrent encapçala una trobada entre empresaris catalans i xinesos . Palau de Pedralbes de Barcelona ( av. Diagonal, 686)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, i l'ambaixador de la Xina, Yao Jing, encapçalaran una trobada entre empresaris catalans i xinesos.