El Departament de la Presidència, mitjançant la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, i el Departament d’Educació, signaran demà dimecres dia 31 un conveni, juntament amb l'Ajuntament de Salt, pel qual el Club Tennis Girona s’uneix al centre d'especial atenció a la pràctica esportiva de Salt. Alhora, es ratificarà el conveni amb el Salt Gimnàstic Club.

En l’acte, que tindrà lloc a les 12h a la biblioteca de l’IES Vallvera, hi prendran part l’alcalde de Salt, Jordi Viñas; la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula; el cap de l’àrea de la coordinació i planificació escolar dels Serveis Territorials a Girona del Departament d’Educació, Xavier Vilà; la directora de l’IES Salvador Sunyer i Aimeric, Pilar Figueras, i de l’IES Vallvera, Eva Rigau; el president del Club de Tennis Girona, Carles Montañés, i la fundadora del Salt Gimnàstic Club, Montse Hugas. També hi assistirà la representant territorial de l’Esport a Girona, Anna Julià.


12:00|El Govern signa un conveni per incorporar el Club Tennis Girona al centre d'especial atenció a la pràctica esportiva de Salt. IES Vallvera ( ptge. de la Fàbrica Tèxtil Coma Cros, 14) |Salt (Gironès)

La secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula, i el cap de l'àrea de la coordinació i planificació escolar dels Serveis Territorials a Girona del Departament d'Educació, Xavier Vilà, assistiran a la signatura del conveni entre el Departament de la Presidència, mitjançant la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física, el Departament d'Educació i l'Ajuntament de Salt pel qual el Club Tennis Girona s'uneix al centre d'especial atenció a la pràctica esportiva de Salt. Alhora, es ratificarà el conveni amb el Salt Gimnàstic Club.