El conseller Mascort i la portaveu Plaja informen dels acords de la Comissió Interdepartamental de Sequera

query_builder   30 gener 2024 16:52

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Mascort i la portaveu Plaja informen dels acords de la Comissió Interdepartamental de Sequera

El conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort Subiranas, i la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informaran el proper dijous, 1 de febrer, a les 12 hores, dels acords assolits durant la Comissió Interdepartamental de Sequera, que se celebrarà de forma extraordinària per avaluar la situació actual dels embassaments del sistema Ter-Llobregat a partir de les 10:30 hores.

NOTA: Per cobrir aquesta roda de premsa cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.


Informació bàsica sobre protecció de dades del tractament

Responsable del tractament:Direcció de Serveis.

Finalitat:les dades es tracten per controlar els accessos als edificis de les dependències administratives del Departament de la Presidència i dels organismes que en depenen que estiguin dins del model d’accés del Departament de la Presidència i disposar d'informació sobre quines persones es troben físicament a les dependències esmentades, necessària per al control de la seguretat. Emetre i gestionar les acreditacions dels professionals de la comunicació per accedir a les instal·lacions del Departament de la Presidència amb l’objectiu de fer la cobertura informativa de les rodes de premsa i dels actes i esdeveniments que s’hi duguin a terme.

Drets de les persones interessades: podeu sol·licitar l’accés i la rectificació de les vostres dades, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pàgina web del Departament de la Presidència.

Informació addicional

12:00|El conseller Mascort i la portaveu Plaja informen en roda de premsa dels acords assolits en la Comissió Interdepartamental de Sequera. Palau de la Generalitat (accés pel c. Sant Sever)|Barcelona - Palau de la Generalitat (Barcelonès)

  Emissió en directe

El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort Subiranas, i la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informaran en roda de premsa dels acords assolits durant la Comissió Interdepartamental de Sequera, que se celebrarà dijous al matí de forma extraordinària per avaluar la situació actual dels embassaments del sistema Ter-Llobregat.