Es tracta del primer paquet dels 77 nous vehicles que arriben enguany

En total, es reben furgons de salvament, bombers nodrisses, bombers urbanes lleugeres i bombes urbanes pesades


El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, presentarà aquest divendres 2 de febrer, a les 10h al Parc de Bombers de Calaf, les primeres 21 unitats dels nous vehicles urbans dels Bombers de la Generalitat. Es tracta de vehicles de quatre tipologies diferents: 3 Furgons de Salvament (FSV), 6 Bombes Urbanes Lleugeres (BUL), 7 Bombes Urbanes Pesades (BUP) i 5 Bombes Nodrisses (BNP). Aquest grup forma part d’un paquet de 77 noves unitats, la resta de les quals aniran arribant al llarg dels pròxims mesos.

El conseller presidirà l’acte acompanyat del director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Joan Delort; del subdirector general operatiu i cap dels Bombers, David Borrell; del subdirector general tècnic, Francesc Boya, i dels comandaments del Cos que han participat en tot el procés d’incorporació d’aquestes noves unitats.


10:00|El conseller Elena presenta 21 nous vehicles dels Bombers de la Generalitat. Parc de Bombers de Calaf. Polígon Industrial Les Garrigues ( c. del Doctor Fleming, 3) |Calaf (Anoia-Catalunya Central)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presentarà 21 nous vehicles dels Bombers de la Generalitat.