La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula i Paretas, participarà demà, a l’Hotel Terraverda-Golf Empordà de Gualta (Baix Empordà), en la presentació de l’equip Massi Baix Ter Women’s Team per a la temporada 2024.


A la presentació, que tindrà lloc a les quatre de la tarda, hi intervindran, a banda de la secretària general, la diputada de la Diputació de Girona, Vanessa Peiró; l’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí; el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquim Vilaplana, i el president del Club Ciclista Baix Ter, Sergi Güell.

El Massi Baix Ter Women’s Team, el primer equip femení del Club Ciclista Baix Ter, de Torroella de Montgrí (Girona), presenta enguany moltes cares noves i es prepara per començar la que serà la seva 11a temporada consecutiva competint.


16:00|Presentació de l'equip Massi Baix Ter Women's Team per a la temporada 2024. Hotel Terraverda-Golf Empordà - Gualta ( ctra. de Torroella de Montgrí a Palafrugell, km 345)|Gualta (Baix Empordà)

La secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula i Paretas, participarà en la presentació de l'equip Massi Baix Ter Women's Team per a la temporada 2024.