Demà dimecres, 14 de febrer, a les 11 hores, la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, presidirà la presentació del Mapa del sector dels serveis financers a Catalunya: reptes i oportunitats de futur, que tindrà lloc a la Borsa de Barcelona (Pg. de Gràcia, 19).

El director general de Política Financera, Assegurances i Tresor de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Sánchez Pascual, farà l’obertura de l’acte, que també comptarà amb una taula rodona participada per diferents empreses del sector financer. La cloenda anirà a càrrec de la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix.

Els mitjans interessats a assistir-hi s’hauran d’acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a comunicacio.economia@gencat.cat (nom, cognoms, DNI i mitjà).

11:00|La consellera Mas Guix presideix la presentació del 'Mapa del sector dels serveis financers a Catalunya: reptes i oportunitats de futur'. Borsa de Barcelona ( pg. de Gràcia, 19)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, presidirà la presentació del Mapa del sector dels serveis financers a Catalunya: reptes i oportunitats de futur. El director general de Política Financera, Assegurances i Tresor de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Sánchez Pascual, farà l'obertura de l'acte, que també comptarà amb una taula rodona participada per diferents empreses del sector financer. La cloenda anirà a càrrec de la consellera Mas Guix. Els mitjans interessats a assistir-hi s'hauran d'acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a comunicacio.economia@gencat.cat (nom, cognoms, DNI i mitjà).