La Regió Sanitària Girona presentarà en una atenció als mitjans dijous vinent dia 15 l’acció de la campanya contra el suïcidi “No el deixis caure en el pou del suïcidi” que es realitza a diferents municipis gironins. La presentació es farà a la plaça 1 d’octubre de Salt (exterior de la Coma Cros) a les 11.30 hores, on es podrà veure la instal·lació sobre el suïcidi.

Hi intervindran el gerent de la Regió Sanitària Girona, Jaume Heredia; l’alcalde de Salt, Jordi Viñas; i el cap de psiquiatria d’aguts i urgències psiquiàtriques de l’IAS, Domènec Serrano. Durant l’atenció als mitjans es donaran dades relatives al suïcidi i a la salut mental de la Regió Sanitària Girona.

11:30|Presentació de la campanya contra el suïcidi a la Regió Sanitària Girona. Pl. 1 d'octubre (exterior de la Factoria Cultural Coma Cros) |Salt (Gironès)

El gerent de la Regió Sanitària Girona, Jaume Heredia; l'alcalde de Salt, Jordi Viñas; i el cap de psiquiatria d'aguts i urgències psiquiàtriques de l'IAS, Domènec Serrano, intervindran en la presentació que la Regió Sanitària Girona farà de la campanya contra el suïcidi No el deixis caure en el pou del suïcidi que es realitza a diferents municipis gironins.