1. L’acte és dijous 15 de febrer a les 10 h a Manresa, i també hi participarà la directora general per a l’Erradicació de les Violències Masclistes, Laia Rosich, i les psicòlogues del servei.

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, presentarà el nou Servei d’Intervenció en Crisi a Manresa el proper dijous 15 de febrer a les 10 h. El SIC està funcionant des del mes de gener, i garanteix la intervenció psicològica presencial immediata en situacions de violències masclistes amb un alt impacte emocional. El servei compta amb un equip de psicòlogues especialitzades en violències masclistes i sexuals que es desplacen a qualsevol lloc de Catalunya, les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.

La presentació del SIC comptarà amb els parlaments de la consellera Verge i de la directora general per a l’Erradicació de les Violències Masclistes, Laia Rosich Solé. A més, també estaran presents les psicòlogues del SIC, a qui els mitjans presents podran entrevistar.

L’acte tindrà lloc al Museu de l'Aigua i el Tèxtil (MAT) de Manresa (Ctra. de Santpedor, 55), dijous 15 de febrer a les 10 h.

Els mitjans de comunicació que estiguin interessats a venir a l’acte cal que enviïn confirmació al correu electrònic comunicacio.igualtat@gencat.cat.

Els parlaments de Verge i Rosich també es podran seguir en línia en aquest enllaç.

10:00|La consellera Verge presenta el Servei d'Intervenció en Crisi (SIC). Museu de l'Aigua i el Tèxtil (MAT) de Manresa ( ctra. de Santpedor, 55)|Manresa (Bages)

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, presentarà el Servei d'Intervenció en Crisi (SIC), que tindrà lloc a Manresa. La directora general per a l'Erradicació de les Violències Masclistes, Laia Rosich Solé, també hi intervindrà. També hi participaran les psicòlogues del SIC. La delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol Carcasona, assistirà a l'acte. Els mitjans podran seguir presencialment l'acte, o seguir-lo en línia.