La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, visitarà demà, 15 de febrer, les obres que el Departament està executant per a completar la ruta cicloturística dels Llacs. En concret, comprovarà l’evolució dels treballs de diverses estructures al pas de l’itinerari entre Cellers i Salàs de Pallars, juntament amb el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Ramon Jordana Farré, i l’alcalde de Castell de Mur, Miquel López Berga.


La visita s’iniciarà a les 16,30 hores, a l’aparcament de l’estació d’FGC de Cellers-Llimiana. En finalitzar, s'atendrà els mitjans de comunicació.

16:30|La consellera Capella visita les obres per completar la ruta cicloturística dels Llacs. Estació d'FGC de Cellers-Llimiana|Castell de Mur (Pallars Jussà)

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, visitarà les obres que el Departament està executant per a completar la ruta cicloturística dels Llacs. El delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Castells Farré, acompanyarà la consellera.