Divendres, 16 de febrer, a les 10.30h, al port nàutic de l'Ampolla (avinguda Marítima Ramon Pous s/n)

El conseller Elena presenta la nova embarcació dels Agents Rurals

query_builder   14 febrer 2024 12:52

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Elena presenta la nova embarcació dels Agents Rurals

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presentarà el proper divendres 16 de febrer, a les 10.30 hores, la nova embarcació del Grup de Suport Marí del cos d’Agents Rurals.

També hi assistiran la directora general dels Agents Rurals, Elisenda Pérez Esteve,i l’inspector en cap dels Agents Rurals, Josep Antoni Mur; i es comptarà amb la presència de diferents autoritats locals, de la Generalitat així com agents i comandaments del Cos d’Agents Rurals i del cos de Mossos d’Esquadra.

Posteriorment, el conseller visitarà l’embarcació acompanyat de la drassana constructora de l’embarcació, Quer Professional Boats, SL.

Els mitjans interessats a cobrir l’atenció als mitjans han d’adreçar un correu electrònic per acreditar-se a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el seu nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyen abans de demà dijous a les 18h.


10:30|El conseller Elena presenta la nova embarcació dels Agents Rurals . Port Nàutic de l'Ampolla ( av. Marítima Ramon Pous, s/n)|L'Ampolla (Baix Ebre)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presentarà la nova embarcació dels Agents Rurals.