Inauguració del servei Barnahus d'atenció a infants víctimes de violència sexual a la Seu d'Urgell

query_builder   15 febrer 2024 10:39

settings_input_antenna Convocatòria

Inauguració del servei Barnahus d'atenció a infants víctimes de violència sexual a la Seu d'Urgell

  1. El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, encapçalarà l’acte

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, inaugurarà el proper dissabte 17 de febrer a les 12.00h el nou servei Barnahus d’atenció a infants i adolescents víctimes de violència sexual a la Seu d’Urgell. L’acompanyaran l’alcalde del municipi, Joan Barrera i Aranda; la secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, Núria Valls i Carol; la directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Ester Cabanes i Vall; el delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Castells i Farré, i el coordinador territorial de Drets Socials a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Lluís Piqué i Subirana.

L’acte d’inauguració, amb parlaments institucionals, començarà a les 12.00h. Abans, a les 11.30h, el conseller Campuzano així com altres autoritats faran un recorregut per les instal·lacions.


Nota informativa:

A les 11h, els mitjans gràfics que vulguin prendre imatges de recurs de l’espai Barnahus podran entrar a l’equipament.

Demanem als mitjans de comunicació que confirmeu assistència a l’acte d’inauguració i a la prèvia per gravar imatges de l’equipament.


12:00|El conseller Campuzano inaugura la Barnahus de la Seu d'Urgell. C. Monturull, 1|La Seu d'Urgell (Alt Urgell)

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, inaugurarà a la Seu d'Urgell la nova Barnahus, el servei d'atenció a infants i adolescents víctimes de violència sexual. L'acompanyaran el delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Castells Farré; la secretària d'Infància, Adolescència i Joventut, Núria Valls i Carol, i el coordinador territorial de Drets Socials de l'Alt Pirineu i Aran, Josep Lluís Piqué Subirana. El gerent de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran, Miquel Abrantes, assistirà a l'acte.