La consellera d’Educació, Anna Simó Castelló, i el conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort Subiranas, visitaran el proper divendres l’escola Salvat Papasseit de Santa Coloma de Gramenet, per conèixer de prop el projecte educatiu “Com podem estalviar aigua?”.

L’escola Salvat Papasseit és només un exemple de la tasca pedagògica que es fa a totes les aules catalanes sobre la sequera i el canvi climàtic. Entre altres accions, s’ha habilitat un espai específic amb orientacions sobre com dur la temàtica de la sequera a les aules i s’ha enviat a tots els centres educatius material de la campanya “L’aigua no cau del cel”, amb consells per estalviar aigua i promoure un consum responsable.

09:15|El conseller Mascort i la consellera Simó visiten l'escola Salvat Papasseit. Escola Joan Salvat Papasseit (Carrer Doctor Pagès, 5)|Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès)

El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort Subiranas, i la consellera d'Educació, Anna Simó Castelló, visitaran l'escola Joan Salvat Papasseit. El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs i Alborch, acompanyarà els consellers.