1. En acabar, sobre les 10.30 hores, compareixeran davant els mitjans de comunicació

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, es reunirà aquest diumenge, 18 de febrer, amb el ministre-president de Flandes, Jan Jambon, al Palau de la Generalitat.

La trobada, que començarà a les 9.30 hores, servirà per renovar l'acord de col·laboració entre els dos governs i per abordar diverses qüestions d'interès compartit, com l'oficialitat del català a la Unió Europea.

La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l'inici.

En acabar, sobre les 10.30 hores, el president Aragonès i el ministre-president Jambon compareixeran davant els mitjans de comunicació.

09:30|Reunió amb el ministre-president de Flandes. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, es reunirà amb el ministre-president de Flandes, Jan Jambon. La portada serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l'inici. En acabar la trobada, sobre les 10.30 hores, Aragonès i Jambon compareixeran davant els mitjans de comunicació.

Nota: Per cobrir aquests actes cal disposar de l'acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d'aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s'hi desenvolupa.