La Comissió política per al traspàs integral de Rodalies, presidida per la consellera de Territori, Ester Capella i Farré, i el ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente Santiago, es constituirà aquest dilluns 19 de febrer, a la seu del Departament de Territori.


Aquesta Comissió serà l’encarregada de fer el seguiment polític i governamental del desplegament de l’acord de traspàs i un cop constituïda, es formaran els grups de treball que desenvoluparan els diversos aspectes relacionats amb aquest traspàs.


Es podran enregistrar imatges de la Comissió (mut) a les 10,15 hores. En acabar la reunió, a les 11,30 hores aproximadament, s’atendrà els mitjans de comunicació.


Els mitjans interessats en cobrir informativament aquest acte hauran d’acreditar-se prèviament. Per fer-ho, caldrà enviar un correu electrònic a premsa.tes@gencat.cat, abans de les 9 hores del dilluns 19 de febrer, tot indicant nom complet, DNI, i mitjà pel qual es treballa. Aquest requisit serà imprescindible per accedir a l’edifici. (Departament de Territori. Avinguda Josep Tarradellas, 2-6. Barcelona).



10:15|La consellera Capella presideix la constitució de la Comissió política per al traspàs integral de Rodalies. Departament de Territori ( av. Josep Tarradellas, 2-6)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, i el ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente Santiago, presidiran la constitució de la Comissió política per al traspàs integral de Rodalies.