1. La roda de premsa tindrà lloc a la sala d'actes del Palau Marc

El pròxim divendres 23 de febrer, a les 12 hores, la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, presentarà en roda de premsa els nous Plans d’Impuls adreçats a les arts escèniques de Catalunya. La consellera estarà acompanyada dels representants de les entitats articuladores del sector involucrades en els plans i explicarà les diferents mesures que s’han treballat amb el sector i que tenen com a objectiu enfortir i reforçar el teatre, el circ i la dansa al nostre país.

L’acte tindrà lloc a la sala d’actes del Palau Marc, seu del Departament de Cultura (La Rambla, 8, 08002 Barcelona), i també es podrà seguir per streaming mitjançant el canal de Youtube del Departament de Cultura.

Preguem als mitjans interessats que confirmeu la vostra assistència apremsa.cultura@gencat.cat

12:00|La consellera Garriga presenta els Plans d'Impuls per al teatre, el circ i la dansa. Departament de Cultura (la Rambla, 8)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, presentarà en roda de premsa els nous Plans d'Impuls adreçats a les arts escèniques de Catalunya. La consellera estarà acompanyada dels representants de les entitats articuladores del sector involucrades en els plans i explicarà les diferents mesures que s'han treballat amb el sector i que tenen com a objectiu enfortir i reforçar el teatre, el circ i la dansa al nostre país.