La consellera Carme Capdevila firma amb ajuntaments i consells comarcals de l'Ebre els programes per finançar l'atenció social

query_builder   24 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila firma amb ajuntaments i consells comarcals de l'Ebre els programes per finançar l'atenció social

La inversió del Departament d'Acció Social i Ciutadania s'incrementa un 30,7% respecte a l'any passat
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, signarà el proper divendres els contractes programa en matèria de serveis socials amb els ajuntaments d’Amposta i Tortosa i els consells comarcals de les Terres de l’Ebre. L’aportació que rebran els ens locals de la demarcació aquest any significa un increment del 30,7% respecte al 2007. Al conjunt de Catalunya, Acció Social i Ciutadania aportarà més de 144 milions d’euros.
 
La signatura d’aquests contractes programa es deriva del nou Acord Marc en matèria de serveis socials entre el Departament d’Acció Social i Ciutadania, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis. Aquest Acord, establert pel període 2008-2011, fixa un nou esquema de coordinació, cooperació i col·laboració interadministrativa per a la prestació i finançament dels serveis socials.
 
El nou model substitueix el sistema vigent basat en convocatòries de subvencions per un altre d’avaluació d’objectius. A partir d’ara es valorarà anualment la consecució dels objectius dels programes subvencionats i es determinaran les noves aportacions econòmiques.

10:30|.Consell Comarcal del Baix Ebre (c. Barcelona, 152)|Tortosa (El Baix Ebre)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, firmarà amb ajuntaments i consells comarcals de l’Ebre els programes per finançar l’atenció social.