1. Serà en una roda de premsa a les 11:00 hores a l'Auditori Plaza de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona
  2. Acompanyaran al conseller Manel Balcells, el director gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, Manel del Castillo; el psicòleg pediàtric d'aquest centre, Eduard Serrano, i la cap de la direcció d'infermeria de l'hospital, Ángeles López Ponce

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, presentarà demà, 22 de febrer, a l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, la nova unitat terapèutica per al tractament dels trastorns de la conducta alimentària (TCA) molt greus en infants i adolescents. Aquesta unitat facilita un programa de tractament intensiu i preveu l’ingrés de la família i del pacient en un apartament proper a l’hospital.

Demà, a les 11:00 hores, el conseller Balcells presentarà la nova unitat en roda de premsa, a l'Auditori Plaza de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona. L’acompanyaran Manel del Castillo, director gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu; Eduard Serrano, psicòleg pediàtric de l’Hospital Sant Joan de Déu; i Ángeles López Ponce, cap de la direcció d'infermeria.

Atès que la unitat ja es troba en funcionament amb pacients, es facilitarà material gràfic de les instal·lacions als mitjans de comunicació, tant en format vídeo com fotografies.

També podreu seguir la compareixença en aquest enllaç:

https://sjdhospitalbarcelona.zoom.us/j/96111710224


Dia: dijous, 22 de febrer

Hora: 11:00 hores

Lloc: Auditori Plaza de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona. Planta 2 (planta vestíbul).

11:00|El conseller Balcells presenta la nova unitat terapèutica per al tractament dels trastorns de la conducta alimentària (TCA) molt greus en infants i adolescents. Auditori Plaza de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona. Planta 2 (planta vestíbul)|Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, presentarà, en roda de premsa, la nova unitat terapèutica per al tractament dels trastorns de la conducta alimentària (TCA) molt greus en infants i adolescents. L'acompanyaran Manel del Castillo, director gerent de l'Hospital Sant Joan de Déu; Eduard Serrano, psicòleg pediàtric de l'Hospital Sant Joan de Déu; i Ángeles López Ponce, cap de la direcció d'infermeria.