1. La consellera d’Igualtat i Feminismes i la ministra d'Igualtat es reuneixen per compartir els principals reptes i polítiques feministes que estan duent a terme des dels respectius departaments.
  2. Un cop acabada la reunió, s’atendran els mitjans de comunicació.

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, i la ministra d'Igualtat, Ana Redondo Garcia, es reuniran a Barcelona demà divendres 23 de febrer per compartir quines són les polítiques feministes que s’estan duent a terme des dels dos departaments, així com els principals reptes. Algunes de les temàtiques que abordaran són la necessitat d’avançar i protegir els drets sexuals i reproductius, les eines i programes per a l’erradicació de les violències masclistes, el nou Servei d’Intervenció en Crisi que ha posat en marxa el Govern aquest any, les polítiques que garanteixen els drets de les persones LGBTI+ i la Igualtat de Tracte i No Discriminació.

Després de la reunió, aproximadament sobre les 11:45h, la consellera i la ministra atendran els mitjans de comunicació presencialment al Districte Administratiu (carrer Foc 57, Barcelona). L’hora és aproximada ja que dependrà del desenvolupament de la reunió.

Els mitjans de comunicació que vulgueu assistir cal que confirmeu la vostra presència enviant un correu electrònic a comunicacio.igualtat@gencat.cat, indicant el vostre nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyeu, abans de dijous 22 de febrer a les 16.30 hores.

10:30|La consellera Verge es reuneix amb la ministra d'Igualtat. Districte Administratiu (c. del Foc 57, Edifici A)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, es reunirà amb la ministra d'Igualtat del Govern Espanyol, Ana Redondo Garcia. També assistiran a la reunió la secretària de Feminismes, Montse Pineda Lorenzo, i la secretària general del Departament, Georgina Oliva Peña.