1. Hi participaran el cònsol general d’Ucraïna i representants de la comunitat ucraïnesa a Catalunya

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, encapçalarà demà a les 9.00 hores l’acte de suport a Ucraïna amb motiu del segon aniversari de l’inici de la invasió russa i la guerra en aquest país.

L’acte, que se celebrarà al Palau de la Generalitat, servirà per mostrar la solidaritat del Govern de la Generalitat amb Ucraïna davant l’agressió del règim de Putin i per expressar el recolzament a la comunitat ucraïnesa i a tots els refugiats d’aquest país que viuen a Catalunya.

Hi intervindran la consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, el cònsol general d’Ucraïna, Vorobyov Artem, i Glòria Groziak, representant de l’Associació d’Amistat d’Ucraïna i Catalunya, i el president Aragonès clourà l’acte.

A banda de l’acte, demà al balcó del Palau de la Generalitat s’exhibirà una pancarta de suport a Ucraïna amb el lema ‘Catalunya amb Ucraïna. Per la pau, la llibertat i els drets humans’.

09:00|Acte de suport a Ucraïna pel segon aniversari de l'inici de la guerra. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, encapçalarà l'acte de suport a Ucraïna amb motiu del segon aniversari de l'inici de la invasió russa i la guerra en aquest país. L'acte, que se celebrarà al Palau de la Generalitat, servirà per mostrar la solidaritat del Govern de la Generalitat amb Ucraïna davant l'agressió del règim de Putin i per expressar el recolzament a la comunitat ucraïnesa i a tots els refugiats d'aquest país que viuen a Catalunya.

Hi intervindran la consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, el cònsol general d'Ucraïna, Vorobyov Artem, i Glòria Groziak, representant de l'Associació d'Amistat d'Ucraïna i Catalunya, i el president Aragonès clourà l'acte.

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar del carnet de premsa del Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas contrari, cal acreditar-se prèviament davant aquest Gabinet de premsa, enviant un correu a premsa.president@gencat.cat