Demà dimarts, 27 de febrer, a les 16.30 hores, a l'estació d'FGC de Plaça Catalunya (andana de la via 5)

Interior i FGC presenten la campanya "És delicte" amb l'objectiu de lluitar contra la violència sexual en l'àmbit del transport públic

query_builder   26 febrer 2024 09:46

settings_input_antenna Convocatòria

Interior i FGC presenten la campanya "És delicte" amb l'objectiu de lluitar contra la violència sexual en l'àmbit del transport públic

  1. Durant l’acte es presentaran les accions fruit d’un conveni de col·laboració entre el Departament i Ferrocarrils en aquesta matèria

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia; la consellera de Territori, Ester Capella i Farré, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Toni Segarra i Barreto, presentaran demà dimarts, 27 de febrer, la campanya “És delicte”, que té com a objectiu sensibilitzar sobre violències sexuals en l’àmbit del transport públic.

El punt de trobada serà, a les 16.30 h, a l’estació d’FGC de Plaça Catalunya (andana de la via 5).

Durant la presentació, també es presentaran les accions que es duran a terme fruit d’un conveni de col·laboració entre el Departament d’Interior i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Els professionals interessats a cobrir l’acte han d’adreçar un correu electrònic per acreditar-se a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el seu nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyen abans d’avui dilluns a les 19.00 h.

16:30|El conseller Elena, la consellera Capella i el president de FGC, Toni Segarra, presenten la campanya "És delicte" per sensibilitzar sobre violències sexuals en l'àmbit del transport públic. Estació d'FGC de Plaça Catalunya (andana de la via 5)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia; la consellera de Territori, Ester Capella i Farré, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Toni Segarra i Barreto, presentaran la campanya "És delicte", que té com a objectiu sensibilitzar sobre violències sexuals en l'àmbit del transport públic.