1. Durant l’acte es presentaran les accions fruit d’un conveni de col·laboració entre el Departament i Ferrocarrils en aquesta matèria

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia; la consellera de Territori, Ester Capella i Farré, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Toni Segarra i Barreto, presentaran demà dimarts, 27 de febrer, la campanya “És delicte”, que té com a objectiu sensibilitzar sobre violències sexuals en l’àmbit del transport públic.

El punt de trobada serà, a les 16.30 h, a l’estació d’FGC de Plaça Catalunya (andana de la via 5).

Durant la presentació, també es presentaran les accions que es duran a terme fruit d’un conveni de col·laboració entre el Departament d’Interior i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Els professionals interessats a cobrir l’acte han d’adreçar un correu electrònic per acreditar-se a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el seu nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyen abans d’avui dilluns a les 19.00 h.

16:30|El conseller Elena, la consellera Capella i el president de FGC, Toni Segarra, presenten la campanya "És delicte" per sensibilitzar sobre violències sexuals en l'àmbit del transport públic. Estació d'FGC de Plaça Catalunya (andana de la via 5)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia; la consellera de Territori, Ester Capella i Farré, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Toni Segarra i Barreto, presentaran la campanya "És delicte", que té com a objectiu sensibilitzar sobre violències sexuals en l'àmbit del transport públic.