El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, junt amb la consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, encapçalarà demà dimecres, 28 de febrer, l'acte commemoratiu del 50è aniversari de l’assassinat de Salvador Puig Antich, que se celebrarà a la Sala Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau.

L'acte començarà amb la intervenció de la consellera Ubasart i, tot seguit intervindrà el doctor en geografia i història de la Universitat de Barcelona i professor de la Universitat Ramon LLull, Xavier Casals Meseguir, que glosarà la figura de Puig i Antich; un dels companys de militància política, Felip Solé, i una de les germanes de Salvador Puig i Antich. El cap de l'Executiu clourà l'acte amb el seu parlament.

Per part del Govern, també hi seran presents la consellera de Territori, Ester Capella i Farré, i el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadès.

Nota: Per cobrir informativament aquest acte, caldrà enviar un correu electrònic a l'adreça premsa.justicia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s'hi realitza.

18:00|Acte de commemoració dels "50 anys de la mort de Salvador Puig i Antich". Sala Pau Gil. Recinte Modernista de Sant Pau. (Sant Antoni Maria Claret, 167)|Barcelona (Barcelonès)

L'acte estarà encapçalat pel president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonés i Garcia, i la consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, i comptarà amb la participació activa de diversos perfils directament relacionats i implicats en la vida i trajectòria de Puig Antich. També hi seran presents la consellera de Territori, Ester Capella i Farré, i el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadès.

Nota: per cobrir informativament aquest acte, cal que us acrediteu enviant un correu a l'adreça premsa.justicia@gencat.cat indicant-hi el nom i cognoms, i el mitjà pel qual treballeu.