La secretària general del Departament d'Interior, Tamara Garcia i de la Calle, presentarà el proper dijous 29 de febrer, a les 09.30 hores, els nous agents que s’han incorporat al Cos d’Agents Rurals, acompanyada de la directora general dels Agents Rurals, Elisenda Pérez Esteve, i l’inspector en cap dels Agents Rurals, Josep Antoni Mur.

L’atenció als mitjans tindrà lloc a la sala Ebre de l’edifici del CAT112 a Reus.

També hi assistirà la directora dels serveis territorials d’Interior a Tarragona, Eli Llombart, així com altres comandaments del cos operatiu.

Els i les periodistes interessats en cobrir aquest acte caldrà que s'acreditin enviant un correu electrònic a comunicacio.agentsrurals@gencat.cat abans de demà dimecres (dia 28 de febrer) a les 20.00 hores indicat nom i cognoms, DNI i mitjà.

09:30|Presentació de les xifres dels nous agents que s'han incorporat al Cos d'Agents Rurals. Edifici CAT112 ( c. dels Pagesos, 2 )|Reus (Baix Camp)

La secretària general del Departament d'Interior, Tamara Garcia, presentarà els nous agents que s'han incorporat recentment al Cos d'Agents Rurals.