1. Prèviament, es reuniran amb promotors i institucions que s’han presentat a la nova línia de subvencions

Divendres 1 de març, a les 11 hores, els consellers d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Urbana, David Mascort i Subiranas, i la consellera de Cultura, Natàlia Garriga Ibáñez, presentaran els resultats de la nova línia d’ajuts que ha posat en marxa el Govern per promocionar la celebració d’esdeveniments culturals en entorns agroturístics.

L’acte, que es farà al Palau Robert de Barcelona (passeig de Gràcia, 107), també comptarà amb la participació de dos dels promotors culturals que s’han beneficiat d’aquestes subvencions. Prèviament, a les 10 hores, els consellers es reuniran amb promotors i institucions que s’han presentat a aquesta línia i han rebut l’ajut. 

A les 10.30 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió (sala Cotxeres del Palau Robert).

Aquesta nova línia busca afavorir la programació d’espectacles d’arts en viu en l’organització d’esdeveniments d'interès agroturístic, com fires, festivals o cicles d'activitats. Aquests actes s’han de realitzar al voltant d'un producte agroalimentari associat a una Denominació d'Origen Protegida (DOP), a una Indicació Geogràfica Protegida (IGP), a una Denominació d'Origen (DO), associat a espais d'explotació agroalimentària i que fomenti la promoció turística de la cultura d'un poble, una ciutat o un territori de Catalunya. 

Preguem als mitjans de comunicació que confirmeu assistència a premsa.cultura@gencat.cat

11:00|Els consellers Torrent, Mascort i Garriga presenten els resultats dels ajuts per fomentar iniciatives culturals en entorns agroturístics. Pg. de Gràcia, 107 |Barcelona (Barcelonès)

Els consellers d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió; d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Urbana, David Mascort i Subiranas, i la consellera de Cultura, Natàlia Garriga Ibáñez, presentaran els resultats de la nova línia d'ajuts que ha posat en marxa el Govern per promocionar la celebració d'esdeveniments culturals en entorns agroturístics.