1. Serret rebrà la directora executiva d'UNWRA a Espanya, Raquel Martí, a la seu del Departament d’Acció Exterior i Unió Europea aquest dimarts, 5 de març
  2. Els mitjans de comunicació podran gravar imatges de recurs de la reunió i seran atesos per la consellera Serret a les 13.45 hores

La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, mantindrà aquest dimarts, 5 de març, una trobada amb la directora executiva de l’Agència de les Nacions Unides per als Refugiats de Palestina al Pròxim Orient (UNWRA) a Espanya, Raquel Martí.

A les 13.45 hores, els mitjans de comunicació podran accedir a la sala de la reunió, al Departament d’Acció Exterior i Unió Europea (carrer Pietat 2, Barcelona) per gravar imatges de recurs. Tot seguit, la consellera Serret els atendrà amb unes declaracions.

És la tercera reunió que el Govern manté amb representants d’UNRWA des que va començar la nova escalada del conflicte a la Franja de Gaza. El passat 25 d’octubre, la consellera Serret va presidir una reunió del Comitè Català d’Ajut Humanitari d’Emergència (CCAHE), amb presència de representants d’UNRWA, després de la qual va anunciar una aportació de més d'un milió d'euros per part del Govern a aquesta agència per fer front a l’emergència humanitària que s’està vivint a Gaza i a Cisjordània. El 15 de novembre, el president Pere Aragonès va reunir-se amb Raquel Martí al Palau de la Generalitat.

Per cobrir informativament aquest acte, cal acreditar-se a l’Oficina de Comunicació del Departament d’Acció Exterior enviant un correu electrònic a l’adreça comunicacio.exteriors@gencat.cat i indicant-hi el nom de la persona que es vol acreditar, el DNI o NIE, el mitjà pel qual treballa i la seva categoria professional (si és redactor, càmera, fotògraf/a, etc.).

La consellera Serret es reuneix amb l'Agència de l'ONU per als Refugiats de Palestina

La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, es reunirà amb l'Agència de Nacions Unides per als Refugiats de Palestina al Pròxim Orient (UNRWA)

  • 13:00|Reunió amb la directora executiva d'UNRWA a Espanya. C. Pietat, 2|Barcelona (Barcelonès)

    La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, es reunirà amb la directora executiva d'UNRWA a Espanya, Raquel Martí i Lezana. L'acompanyaran el secretari d'Acció Exterior del Govern i de la Unió Europea, Miquel Royo, i la directora general de Cooperació al Desenvolupament, Yoya Alcoceba.

  • 13:45|Atenció als mitjans de comunicació. C. Pietat, 2|Barcelona (Barcelonès)

    La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, atendrà els mitjans de comunicació. En la reunió prèvia, es podrà accedir a la sala de reunions per enregistrar imatges de recurs.